Groendesign Van Campfort: dé start van uw droomtuin.

Bestratingen voor particulieren en bedrijven,
Kom tot rust op uw terras

Ontvang uw gasten of klanten in stijl door een oprit of een parking te laten aanleggen door Groendesign Van Campfort. De Antwerpse firma voorziet verhardingen en bestratingen bij particulieren en bedrijven. Bij een volledige tuinaanleg wordt het aanleggen van de bestrating mee opgenomen in het tuinontwerp.

Vlotte toegankelijkheid

De verhardingen staan garant voor een vlotte toegankelijkheid. De toepassingen bij deze service zijn trouwens heel uiteenlopend. Uw tuinaannemer uit Balen komt verhardingen leggen voor onder andere:

  • tuinpaden
  • opritten
  • terrassen
  • parkings
  • zithoekjes

Nieuwe aanleg & renovatie

Groendesign Van Campfort legt bestratingen in Balen en omstreken aan rond uw nieuwbouw, maar het bedrijf komt eveneens langs om bestaande en verouderde verhardingen te renoveren. Na de uitbraak heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende materialen voor de heraanleg. Afhankelijk van uw budget, stijl of voorkeur kiest u bijvoorbeeld voor klinkers, kasseien, tegels, blauwe steen,…

Verfijnde afwerking

Tot slot geniet u van een hoogstaande en verfijnde afwerking. De voegen van de verhardingen worden met de gepaste producten opgevuld. Hiervoor wordt onder andere wit zand, cement of andere voegsel gebruikt. Met de juiste aanplantingen en buitenverlichting beschikt u over bijkomende opties voor een totale inrichting van uw parkings, opritten of terrassen.

Contact

Telefoneer of mail naar Groendesign Van Campfort voor het aanleggen van diverse verhardingen. De bestrating krijgt vanaf het eerste moment de uitstraling mee die u voor ogen heeft. De zaakvoerder komt altijd tot bij u om de opdracht tot in detail te bespreken.

RUIME ERVARING

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

ADVIESVERLENEND