Korte Heide 17 - 2490 Balen
Tel.: 014 96 00 81
Contacteer ons!

Contacteer ons in Balen voor zwemvijvers in alle vormen

Breng de sfeer van de natuur helemaal naar uw tuin door te kiezen voor een zwemvijver. Met de diensten van Groendesign Van Campfort uit Balen haalt u de nodige deskundigheid in huis om het te realiseren. Wij leggen alle vormen van natuurlijke zwemvijvers aan. 

Geen chloor, maar natuurlijk

Bij natuurlijke zwemvijvers wordt er op geen enkel moment gebruik gemaakt van chloor of andere chemische toepassingen om het water te zuiveren. Als u dergelijke zwemvijvers in uw tuin hebt, zal u dus pas echt de natuur beleven. Ons tuinbedrijf in Balen is gespecialiseerd in het aanleggen van deze waterplassen. Wij regelen een ecologische en biologische zuivering waardoor u mag rekenen op proper water.

Vijvers in alle maten en diepten

Laat de aanleg van uw vijver meteen opnemen in het tuinontwerp dat wij voor uw tuin opmaken. Op aangeven van uw eisen voorzien wij de juiste waterpartij op de ideale plaats. Ook wanneer u geen volledig ontwerp bij ons laat maken, leggen wij uiteraard uw zwemvijver aan.

Vertrouw op onze flexibiliteit om uw vijver te voorzien in de meest diverse vormen. Ook de diepte van de vijver hoeft u maar aan te geven.

In overleg met u zorgen wij eveneens voor het beste materiaal. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals EPDM-folie, prefab- of gemetste zwemkommen. Is uw vijver niet meteen om te zwemmen maar om de natuur extra ruimte te geven dan leveren wij uw gewenste waterplanten.

Maak snel uw afspraak voor de vlotte aanleg van uw zwemvijver.

Clikc+