Korte Heide 17 - 2490 Balen
Tel.: 014 96 00 81
Contacteer ons!

Uw tuinaanleg in Balen en ruime omgeving

Wanneer u tevreden bent over uw tuinontwerp vatten wij de tuinaanleg van uw project meteen aan. Alle onderdelen van uw nieuwe of op te frissen tuin worden gedetailleerd voorzien zoals u het hebt aangegeven. Ook wanneer u geen ontwerp heeft laten maken, bent u bij onze firma in Balen welkom voor de herinrichting van uw tuin.

Een nieuwe look voor uw tuin

Voor de algemene tuinaanleg van uw grond mag u rekenen op onze vakkennis en ervaring. Wij geven uw tuin een volledig nieuw elan zodat u fier kan zijn op de groene ruimte rond uw woning of bedrijf. Wij staan voor u klaar van kleine aanpassingen tot de volledige aanleg van de tuin. Onze professionele medewerkers komen graag vanuit Balen om u de tuin van uw dromen te bezorgen.

Wij voeren alle werken uit

Met één aanspreekpunt bent u bij ons op weg naar een volledig nieuwe tuin. Wij staan in voor alle werken die nodig zijn om uw concept uit te werken. Vraag ons voor onder andere het:

Telefoneer ons meteen wanneer u voor een tuinaanleg staat. Groendesign Van Campfort uit Balen zorgt voor een totaalpakket.

Clikc+