Korte Heide 17 - 2490 Balen
Tel.: 014 96 00 81
Contacteer ons!

Het piekfijn aanleggen van uw oprit in de regio Balen

Maak uw woning en tuin vlot toegankelijk met onze verhardingen of bestratingen. Wij zijn uw ideale partner voor het aanleggen van uw oprit, terras, parking en tuinpaden. Wij komen vanuit Balen naar uw project kijken om een overzichtelijk ontwerp te maken voor al uw verhardingen.

Renoveren en nieuwe aanleg

Wij regelen zowel de renovatie van uw verhardingen als de volledig nieuwe aanleg van uw oprit of terras. Heeft uw terras zijn beste tijd gehad? Wij breken het oude materiaal uit, verzorgen de voorbereidende werken aan de ondergrond en leggen het nieuwe terras mooi aan.

Wanneer u nog geen oprit, terras of tuinpaden  hebt, zijn wij er om het voor u aan te leggen. Als tuinbedrijf uit Balen bieden wij u ook alle mogelijkheden voor de materiaalkeuze.

Wij wensen steeds tegemoet te komen aan uw budget en voorkeuren. Kies gerust voor klinkers, betontegels, kasseien of andere toepassingen. Wij leggen het volgens het boekje.

Meer dan verhardingen leggen

Net zoals bij onze tuinaanleg en tuinonderhoud maakt u bij onze bestratingen kennis met onze volledige service. Wij gaan verder dan alleen maar het leggen van tegels en klinkers.  Onze ervaren tuinmannen voorzien eveneens de nodige rioleringen wanneer die onder uw oprit of terras moeten liggen. Ook de verlichting langs uw tuinpaden bereiden wij tot in de puntjes voor met een lichtstudie.

Ontdek vlot bewandelbare paden en gebruiksvriendelijke opritten door ons meteen in te schakelen. Bel ons voor een afspraak.

Clikc+